Vil du have godt håndværk, så ring til Brian på
2422 4298

Brandsikring af stråtag

Stråtag anses ofte som den mest brandfarlige løsning når det kommer til tagmaterialer. Faren ligger dog typisk i udvendige antændelser. Dette kan være et nærliggende bål, lynnedslag, nytårsfyrværkeri og pyromaner. Antændelser fra lynnedslag og pyromaner, vil dog være en fare for mange huse, uanset om de har stråtag eller ej.

Du behøver dog ikke bekymre dig om dette, hvis du har brandsikret dit stråtag. Brandsikring af stråtag kan nemlig gøre huset lige så sikkert som huse med tegltag. Problemet med et stråtag er jo nemlig at branden spreder sig så hurtigt i forhold til tegltage og lignende.

Vi ligger omkring Skanderborg og Horsens, men arbejder i hele Jylland. Så har du brug for hjælp med brandsikring af stråtag så tøv ikke med at tage kontakt til os.

Kontakt os og hør mere

 

Hvad vil det sige at brandsikre stråtag?

Brandsikring af stråtage betyder at vi mindsker spredningen af ilden og sænke farten så meget som muligt så beboerne kan nå at komme ud i tide.

For den absolut bedste brandsikring af et stråtag anbefaler vi at, man får lagt en brandhæmmende undertag. Dette kan gøres enten via gips, stenuld eller branddug. Man kan også få selve strået behandlet med et middel der gør det mere brandhæmmende.

For din egen skyld opfordre vi på det kraftigste at du får foretaget en brandsikring af dit stråtag. Det kan redde dit inventar, spare dig for en masse penge og vigtigst af alt kan det redde dit liv.

Fordele ved brandsikring af stråtag

Selvom der ikke er noget krav om at få brandsikret sit stråtag, anbefaler vi dog stadig at få det gjort. Det er en lille pris at betale for en mere sikker tilværelse.

Brandsikring handler dog ikke kun om din egen sikkerhed. Der er andre fordele ved brandsikring af stråtag. For det første vil forsikringen blive markant billigere hvis du har fået taget brandsikret. Samtidig vil effekten af brandsikring sænke farten på brandens spredning og vil derfor give brandfolk mere tid til at stoppe branden før den løber løbsk. Hvilket betyder at størstedelen af huset og dine ejendele kan overleve branden.

Få et uforpligtende tilbud på brandsikring af stråtag

Hvis du vil hører mere, har spørgsmål eller har brug for vores service, så tøv ikke med at kontakte os i dag. Du kan enten få fat i os via tlf. 24 22 42 98, mail bftaek@gmail.com eller gennem vores kontaktformular her på siden.

Vi glæder os til at hører fra dig og giver gerne et uforpligtende tilbud på arbejdet.BF TÆK - Skovbrynet 7, 8732 Hovedgård
Telefon: +45 24 22 42 98
bftaek@gmail.com