Vil du have godt håndværk, så ring til Brian på
2422 4298

Stråtag i Skanderborg, Horsens og omegn

Stråtag er med til at give dit hus charme og et fint klassisk udtryk, som vi kendte det fra de gode gamle dag. I den seneste tid har vi set en stigende interesse for stråtag, og vi får også flere henvendelser fra kunder, der ønsker at få lagt stråtag i Skanderborg, Horsens og andre nærliggende områder. Det skyldes blandt andet, at et stråtag passer perfekt ind i nutidens fokus på miljøvenlige løsninger. 

Stråtage har tidligere kæmpet med et ry for at være brandfarligt. Dette er dog ikke tilfældet længere. Et stråtag har samme brandsikkerhed som et tegltag, og man skal derfor ikke lade sig afskrække. 

Et brandsikret stråtag har ikke restriktioner angående placering af huset i forhold til vejmidte, skel og sti. Brandsikringen er også med til at nedsætte den årlige forsikringssum betydeligt. Vi tilbyder brandsikring i forbindelse med tækning af nyt stråtag.

Der er flere fordele ved et stråtag. Et stråtag, som er lagt helt korrekt af et professionelt tækkefirma, giver et godt og behageligt indeklima hele året rundt. Om sommeren vil stråtaget give et køligt og behageligt indeklima, som passer perfekt til årstiden. I vintertiden er det samtidig med til at give en god varmefordeling.

Kontakt os og hør mere

 

Stråtag er en miljøvenlig løsning med mange fordele

Der er mere og mere fokus på, at vi skal skåne miljøet. Et stråtækt tag er den helt rette løsning indenfor tagdækning, når man tænker på miljøet.

Selve tagrørene som udgør hele taget er 100% naturmateriale. Og når stråtaget en dag skal skiftes efter mange års tro tjeneste, vil det være som kompost og kan derfor genanvendes i naturen. 

Derfor bidrager et stråtag på en sund og miljørigtig måde til naturens økosystem.

Nyt stråtag til gode priser

Når man får lagt nyt tag, tænker man selvfølgelig også altid økonomi. Et stråtag ligger i samme prisniveau som f.eks. et teglstenstag. 

Den endelig pris på stråtag afhænger selvfølgelig af tagets størrelse, om der er kviste på eller andet. Derfor vil vi altid komme ud og kigge på dit tag, samt omfanget af opgaven. Efter en grundig gennemgang får du et uforpligtende tilbud på det tagarbejde, der skal laves.

Hos BF-Tæk tilbyder vi altid vores kunder konkurrencedygtige priser på nyt stråtag.

Reparation og vedligeholdelse af stråtaget vil forlænge levetiden

Ligesom alle andre typer af tag, vil man også opleve, at der skal laves reparationer og vedligeholdelse af stråtaget løbende gennem dets levetid.

Vi anbefaler, at man får serviceret stråtaget hvert 6 år. Under en servicering vil man typisk få lavet ny rygning samt en gennemgang af taget.

Har man problemer med mos eller alger på stråtaget, er det også vigtigt, at man tager kontakt til os hurtigst muligt. Da det er vigtigt at få styr på problemet, inden det når at forværre sig. Mindre mos på tagsiden er dog ikke skadeligt, men hvis man er i tvivl, kan det være en god ide, at få en tækkemand ud og se på det.

Få lavet et holdbart stråtag i Skanderborg, Horsens eller omegn

Man siger som hovedregel at levetiden på et stråtag er +30 år. Det kan godt lade sig gøre at have et flot og sundt stråtag længere, men det kræver den helt rette vedligeholdelse og de perfekte omgivelser og forhold.

For at stråtaget er i de helt rette omgivelser, kræver det, at der er god luft omkring taget, og at det ikke er dækket til af træer. Stråtaget har nemlig brug for solen til at tørre taget, når der har været nedbør.

Drømmer du om et nyt stråtag i Horsens eller skanderborg omegn? Vi vil altid stå for rådgivning, samt komme med vores faglige vurdering, når du skal have lavet dit nye stråtag. På den måde sikre vi, at du får det optimale ud af taget. Vi kan kontaktes via mail bftaek@gmail.com, tlf. 24 22 42 98 eller via vores kontaktformular, så vi i samarbejde kan finde den rette løsning til dig.BF TÆK - Skovbrynet 7, 8732 Hovedgård
Telefon: +45 24 22 42 98
bftaek@gmail.com