Vil du have godt håndværk, så ring til Brian på
2422 4298

Vedligeholdelse og reparation af stråtag

Har du brug for professionel hjælp til vedligeholdelse eller reparation af stråtag? Stråtage er et af de mere udsatte tagtyper som kræver regelmæssig vedligeholdelse. Som tækkemand har vi naturligvis stor erfaring med alt fra store til små reparationer samt vedligeholdelse af stråtag.

Vi holder til omkring Skanderborg og Horsens men kører gerne rundt i hele Jylland for at hjælpe vores kunder med at vedligeholde og reparere deres stråtag.

Se mere her

 

Reparation og vedligeholdelse af stråtag forlænger levetiden

Stråtage har typisk en levetid på omkring 30 år. Det kommer dog an på hvor godt taget er vedligeholdt og hvilke omgivelser og forhold taget udsættes for i løbet af årene. Man siger at det er en god idé at få stråtaget serviceret hvert 6. år. Vi vil da gennemgå taget grundigt og se om der er behov for reparationer.

Afhængig af hvilken type rygning der er på taget kan det være at vi er nødt til at skifte den ud med en ny. Halmrygning eller mønning holder typisk kun 3-5 år så har dit tag denne type rygning kan du godt regne med at skulle skifte det.

Mos er endnu en udfordring vi kigger på når vi hjælper med vedligeholdelse af dit stråtag. Oplever du dog at mos og alger er ved at overtage siderne på dit tag er det vigtigt at du ikke venter med at kontakte os. Det skal gerne ordnes hurtigst muligt.

Mindre mængder mos er dog ikke et problem, så hvis du har svært ved at afregne hvor hårdt ramt dit tag er må du hellere end gerne kontakte os. Vi kommer gerne og kigger på det. Vi mener at det er bedre at være på den sikre side.

Få et tilbud på vedligeholdelse og reparation af stråtag

Trænger dit stråtag til en grundigt tjek så giv os et kald i dag på 24 22 42 98. Du kan også skrive til vores mail bftaek@gmail.com eller gennem vores kontaktformular. Så vender vi tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud på vedligeholdelse eller reparation af stråtag.BF TÆK - Skovbrynet 7, 8732 Hovedgård
Telefon: +45 24 22 42 98
bftaek@gmail.com